Bílá otrokyně; Vetešník z Amsterodamu

Název (CZ)
Bílá otrokyně
Vetešník z Amsterodamu
Popis čísla (CZ)
Tanec ‒ víno ‒ flirt ‒ tím to začíná! A čím to končí? revolver ‒ žalář ‒ nemocnice! Úskalí dnešního života ukryta jsou pod lesklým povrchem přepychu, hudby, tance a právě proto pohlcují tolik bezbranných obětí. Tato úskalí předvádí sensační Foxův velkofilm evropské produkce.
Vladimir Galdarov, Liane Naid. Drama »Bílé otrokyně« se odehrává na skvělých plážích francouzské Riviery a dusných siérách africké pouště. ‒ Romantika ‒ život v harému ‒ únosy ‒ šílená jízda autem v poušti ‒ láska a nenávist, to vše najdete v orientálním dramatu »Bílá otrokyně«. Liane Naid se stala bílou otrokyní. Jejím otrokářem je sličný Arab Enver bej, kterého hraje Vladimir Gaidorov.
Vladimir Gajdarov, Liane Maid. Drama »Bílá otrokyně« se odehrává na skvělých plážích francouzské Riviery a dusných siérách africké pouště. ‒ Romantika ‒ život v harému ‒ únosy ‒ šílená jízda autem v poušti ‒ láska a nenávist, to vše najdete v orientálním dramatu »Bílá otrokyně«.
Zákon bojuje proti veřejné prostituci, ale marně zápasí s tajnou neřestí, totiž s obchodem s děvčaty. Sensační Foxův velkofilm evropské produkce Bílá otrokyně (neb Vetešník z Amsterodamu) drastickými barvami líčí osudy jedné nešťastnice propadlé řemeslnému kuplířství. V hlavních úlohách: Werner Kraus a Diomira Jacobini.
165879