Justiční omyl I.; Justiční omyl (Život na zapřenou.) I. / Justizirrtum I.

Název (CZ)
Justiční omyl I.
Justiční omyl (Život na zapřenou.) I.
Název (DE)
Justizirrtum I.
Popis čísla (CZ)
V hlavní úloze nejlepší herec světa Alexandr Možuchin. - Pět různých masek používá Možichin v tomot filmu. Dosud v žádném snímku neuplatnil se jeho skvělý a mnohostranný talent tak znamenitě, jako v tomto nádherném filmu, jehož napínavý děj upoutá nás od prvního dílu do posledního.
V hlavní úloze nejlepší herec světa Alexander Možuchin. V tomto filmu, jehož děj je mohutnou hymnou lásky, dokázal nám Možuchin, že nemá dnes soupeře na celém světě. Pestrý děj jest zasazen do nádherného rámce bujné přírody jižní Francie, která fotograficky je zachycena skvěle. Originelní a mistrovská režie, poutavý děj a nepřekonatené herecké výkony všech představitelů.
Slavný MOŽUCHIN ve filmu Justiční omy. (Život na zapřenou.) Velkolepý výpravný společenský román o 3 epochách dle románu Jul. Muryho. Režie A. Možuchin.
V hlavní úloze nejlepší herec světa Alexander Možuchin.
Nejpropracovanější a nejzajímavější novinka světové kinamatografie. Alex Možuchin v hlavní úloze.
Justiční omyl, uznávaný francouzským odborným tiskem za nejlepší francouzský film letošní sezony. V hlavní úlohu tohot grandiosního snímku vytvořil světoznámý tragéd Možuchin.
Kinematografickým zázrakem nazvaly pařížské listy film Justiční omyl pro propracovanost děje a mistrovskou režii a nepřekonatelné herecké výkony všech představitelů.
Popis čísla (DE)
Prachtv. ausstattungsreiches Fimwerk in 3 Epochen. 1. Ep. ab 17.-20.10. 2. Ep. ab 21.-23.10. 3. Ep ab 24.-27.10. Zweistündige Vorstellungen.